perjantai 6. marraskuuta 2015

Chuuk: Rakkauden keppi.

Nyt vielä käsittelyyn erittäin tärkeä ja hieno osa Chuukin kulttuuria - nimittäin Love stick (rakkauden keppi). Ostin juuri äsken muutaman sellaisen ja yritän saada ne nyt jotenkin ihmeen kaupalla ehjänä kulkemaan laukussa.

Aikoinaan siis jokainen mies täällä Chuukilla veisti itselleen puusta kaksi kappaletta, henkilökohtaisesti muotoiltua ja mahdollisimman tyylikästä "rakkauden keppiä". Pienempi oli tarkoitettu pidettäväksi hiuksissa, mainostaen ja tehden näin samalla muotoilua naisväelle tutuksi. Suurempi versio taasen oli sitä tilannetta varten, että kun olit salaa ihastunut johonkin tyttöön, niin hiivit yön pimeydessä hänen majalleen ja työnsit kepin seinästä läpi (tytön hiuksiin), hänet näin varovasti (joo niin varmaan) herättäen. Jos hyvin kävi ja malli miellytti vastaanottajaa, niin pikadeitit tuli - tai sitten huonossa tapauksessa tikulla silmään.

No nyt tietenkin voi vaan arvailla minkälaisia tilanteita on täytynyt tällaisesta toiminnasta aiheutua. Aivan varmasti on joku paikallinen tunari nimittäin mennyt pähkinäpäissään tökkimään esimerkiksi mummon majalle ja mummoparka on keskellä yötä herännyt siihen kun hepp... ei kun keppi heiluu seinän välissä. Sitä en tiedä oliko miehen pakko hyväksyä positiivinen vastaus vai saiko tulla katumapäälle ja pötkiä häntä (tai keppi) koipien välissä pakoon? Tai mitä jos tökkäsitkin vahingossa tytön nukkuvaa isää kepillä perspakaraan, niin kyllä siinä on varmasti saanut heiluttelija huutia ja kepit on kastroitu juurineen päivineen. Kyllähän näitä tilanteita on täytynyt sattua.

Jos nyt sait inspiraatiota kokeilla tätä samaa suomessa, niin ehdottomasti - kannatan ideaa! Taatusti voittaa kaikki Tinderit ja Tönderit mennen tullen. Suomessahan puuta riittää, joten ei kun metsään veistelemään. Kepin piti kuitenkin olla realistinen, eli älä turhaan mitään kantoa tai halkoa metsästä, jonkinlainen käyrä, homeisen jäkälän peittämä risu varmasti riittää. Kun taiteellinen puoli on hoidettu, niin ei kun keppi heilumaan! Suomessahan ei nukuta missään majoissa, mutta homma hoituu varmasti ihan yhtä hyvin myös kerrostalon postiluukusta. Tulen kyllä tervehtimään sinua vankilaan, jos ei muka tällä tyylillä flaksi käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti