maanantai 25. heinäkuuta 2016

Päivitysongelmia

Kuukausien olo trooppisissa olosuhteissa alkaa nyt tehdä tehtävänsä. 

Aikaisemmin jo Ouvealla muurahaiset tuhosi läppärin näppäimistöstä muutaman kirjaimen ja pikku hiljaa on koko ajan pudonnut lisää näppäimiä pelistä. Tällä hetkellä näppäimistössä ei pelaa seuraavat näppäimet: O, Ä, Ö, L, I, Z ja enter. 

Kirjaimia voi toki siirrellä näppäimeltä toiselle, mutta kyllä nyt alkaa olla sellainen suo, mistä ei enää ylös nousta. Eikä tässä vielä kaikki, vaan nyt myös näyttö meni aivan yhtäkkiä pimeäksi. Avasin näytön reunan ja havaitsin, että yhdestä tietystä paikasta koko ajan painamalla näyttö herää jälleen henkiin. Käyttö on siis mahdollista jos toisella kädellä painaa koko ajan näyttöä ja toisella yrittää kirjoittaa. Melko mahdoton tilanne.

Seuraava ongelma on kamera, jonka objektiivi oli ilmeisesti ruostunut runkoon kiinni! Sain lopulta objektiivin irti, mutta mekanismi, jonka pitäisi avata ja sulkea linssi on totaalisen jumissa eikä enää hievahdakaan, vaikka kuinka vääntäisi. Yhtään kuvaa ei siis sillä objektilla enää kuvata. Rauha hänen muistolleen. Tämä on nyt todellinen katastrofi, sillä kunnollisen kuvausmahdollisuuden puuttuminen syö koko luovuuden ja innon kuvata yhtään mitään. Puhelimessa on toki kamera, mutta jälki on sitä tasoa, joka ei minua miellytä alkuunkaan. Vaikka olisi minkälainen huippupuhelin tahansa, niin kuvat niillä on suoraan sanottuna aivan surkeita. Piste.

Et sellaista. Hankalaa on, mutta yritän joka tapauksessa jotenkin saattaa tämän blogin kunniallloppuun saakka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti